Information om FoppOut Padel säsongen 2024


Nu börjar det närma sig vår och vi hoppas på en lång och skön utomhussäsong.

Vi vill med denna information meddela lite om vad som kommer att hända på våra banor uppe vid Björkvallen.

Bara vädret tillåter kommer vi att öppna våra banor så vi får spela ute i friska luften. Innan dess finns det möjlighet att ladda upp krediter för tex er som har friskvårdsbidrag från jobbet. Kontakta oss bara så hjälper vi er.


Vi kommer att ha seriespel, tourer och träningar igång under hela säsongen vilket du redan nu kan anmäla ditt intresse till att vara med på.


I april kommer vi även starta upp aktiviteter exempelvis: Americanos, mini-turneringar, AW-padel.

Vår årliga Påsk-Mexicano spelas på långfredagen den 29 mars.


Årets nyhet som öppnas för köp inom kort:

Köp månadskort och du spelar gratis vid banbokning och har 30 % på våra aktiviteter under 30 dagar framåt. (Rabatten är individuell)


Seriespel startar i början av maj. Kostnad från 800-1300 kr/lag beroende på antalet matcher. Anmälan öppen (länk): Anmälan Seriespel


Storturneringen Lindströms Open spelas som förra året på Kristi Himmelfärdshelgen den 9-12 maj så planera in detta i kalendern och till denna turnering är anmälan öppen redan nu. Länk: Anmälan Lindströms Open


Individuella touren är också öppen där du kan anmäla ditt intresse redan nu OBS bara intresseanmälan: Intresseanmälan Touren


Privatpersoner, företag och föreningar kan också kontakta oss för att skapa egna aktiviteter. Vi hjälper gärna till med upplägg om det önskas.


Påminner även om att det finns lediga sponsorpaket i olika prisklasser. Kontakta Ewa 070-2953987 om intresse finns eller om du kan tipsa om något företag som är intresserade.


Tillbaka till nyheter