Om oss

Lite kort om oss.

FoppOut Padel är ett familjeföretag bestående av två generationer Forsberg/Levin. Vi har under större delen av våra liv sysslat med olika typer av bollsporter och varit aktiva i idrottsföreningar runt om i vårt avlånga land. Vår vision med FoppOut Padel är att rörelse ska vara för alla, det ska vara glädje och utmanande oavsett nivå.

Vi älskar att tävla mot varandra och vi tycker att det ger en extra spänning till vardagen även om det inte är blodigt allvar (alla gånger). Med det sagt anser vi att padel går som handen i handsken mot dessa värderingar, då det är enkelt att spela även för en nybörjare. Det passar alla åldrar, både gammal och ung, och det går att nivåanpassa det genom att mixa med spelpartners.

Vad vi också fått med oss är att vi tycker att det blir en än bättre upplevelse när sommarsolen är framme och vi spelar utomhus. Alla vi bakom FoppOut Padel tycker att det är fantastiskt kul att spela och allt som oftast bokar vi gemensamma semestrar där en bana finns tillgänglig. Pappa Lars-Göran fixar spelschema och sedan är spelandet igång!

Vi tog därför ganska omgående beslutet att det var just utomhusbanor vi ville bygga, dels baserat på egna erfarenheter, men framförallt för att utbudet av utomhus-spel var väldigt skrallt för Kristinehamnarna. Efter en hel del om och hel del men fick vi klartecken att start bygget på Björkvallens idrottsplats. En plats med ett stort symboliskt värde för oss, då vi genom åren gemensamt spenderat över 100 år av idrottsutövande just där.

Ägandeskapet i företaget är fördelat mellan Mamma Ewa, Pappa Lars-Göran och sönerna Linus, Jonas och Isak. Där vi med våra olika kompetenser försöker göra din upplevelse så bra som möjligt :)

Mvh Ewa, L-G, Linus, Jonas och Isak.